پاور نسبتا خوبیه . از نظر کانکتورها هم مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa.nbz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور نسبتا خوبیه . از نظر کانکتورها هم مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa.nbz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (05-03-15), M3RS4D 50062 (05-03-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
پس برای خریدش اقدام میکنم . خیلی ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید .
مشکلی نیست . هر چند به نظر من موارد و اپشن های بهتری هم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa.nbz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (05-03-15), M3RS4D 50062 (05-03-15)
کاربر شهرسختافزار
درسته موارد بهتر هم هست (فکر میکنم باید 250000 تومن هزینه کنم) . اما چون این مدل رو با قیمت 155000 تومان (آکبند ولی بدون گارانتی) میتونم از یه نفر تهیه کنم ، سوال کردم .
اگه میشه راهنمایی کنید . خودمم یه مقدار شک دارم . خوشحال میشم اگه نظرتونو بفرمایید.
AMD>INTEL (06-03-15)
خود این پاور یکی از پاورها با طراحی بی نظیر هست . که زیر دست ادیتور hardware secret نشان طلایی گرفته . پس در کیفیتش شکی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa.nbz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم بررسی این محصول
OCZ StealthXStream 600 W Power Supply Review | Hardware Secrets
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون از راهنمایی ها تون .
من این سیستم رو برای گیم میخام (قصد اورکلاک هم ندارم) و تا الان VGA , RAM و HDD رو نهیه کردم . و هنوز CPU و MB رو تهیه نکردم . در مورد این دو قطعه پیشنهادی دارید ؟ (حداکثر تا 1/500/000 میتونم هزینه کنم اما اگه قطعات ارزونتر هم برام کافیه ، ترجیح میدم هزینه الکی نکنم . )
|
|
CPU COREI5 4460برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa.nbz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAIN GIGABYTE H97-GAMING 3
امکانات این برد
http://www.avajang.com/microsite/9Se...ng/Gaming.html
M3RS4D 50062 (06-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks